TLC: Tender Love & Care Plan

TLC: Tender Love & Care Plan

De beste preventieve zorg voor je huisdier!


Het Tender Love & Care (TLC) plan houdt uw dier in top-conditie voor een laag bedrag per maand. Als diereigenaar kunt u soms schrikken van het hoge bedrag dat u af moet rekenen na een bezoek bij de dierenarts voor een vaccinatie en verzorgingsprodukten voor uw huisdier.

Het TLC-plan bevat alle nodige preventieve zorg, zoals bijvoorbeeld  de jaarlijkse vaccinatie. Maar ook gezondheidschecks en worm- en ontvlooiingsmiddelen. Reminders zorgen ervoor dat u niet vergeet om essentiële behandelingen zoals ontwormen en ontvlooien toe te passen. We begeleiden de gezondheid van uw huisdier volledig..

Daarnaast ontvangt u als deelnemer 10% korting op alle vrij verkrijgbare producten, voeding en aanvullende vaccinaties. Op deze manier spreidt u de kosten van het dierenartsbezoek en de verzorgingsproducten. U bespaart hier mee ook nog eens ruim 15% op van uw jaarlijkse dierenarts kosten én biedt optimale zorg aan uw huisdier!

Wat biedt het Tender Love & Care Plan?


  • Jaarlijkse basis vaccinatie incl. gezondheidscheck door de dierenarts
  • 50% korting op aanvullende vaccinaties
  • Jaarlijks één gratis consult bij de dierenarts
  • Jaarlijks één gratis consult bij de paraveterinair: o.a. gebitscontrole, oren schoonmaken nagels knippen, overleg bij gedragsproblemen, gewichtsbegeleiding
  • Voor het gehele jaar vlooien en tekenbestrijding
  • Voor het gehele jaar ontwormingsproducten
  • 10% korting op alle vrij verkrijgbare producten waaronder ook voer

Tarieven


De maandpremie van het TLC-plan is afhankelijk van de diersoort (hond of kat) en het volwassen gewicht van het dier. Voor alles geldt dat de korting op jaarbasis ruim 15% is. Wilt u meer weten over het specifieke maandbedrag van uw dier? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op, of loop even binnen op de praktijk!