Assistente Linda de Ruiter

Assistente Linda de Ruiter

Mijn naam is Linda de Ruiter, In 2004 heb ik op het Groenhorstcollege de opleiding tot dierenverzorging afgerond, daarna ben ik in diverse dierenwinkels werkzaam geweest. In 2008 ben ik werkzaam geweest bij dierenspeciaalzaak Kloezeman in Garderen , waar Anne als zelfstandig dierenarts werkzaam was en praktijk hield. Op mijn vrije dag ging ik haar dan zoveel mogelijk assisteren. Nu werk ik alweer 4 jaar met heel veel plezier in de praktijk. In deze jaren is er zowel op de praktijk als thuis een hoop veranderd. De praktijk is uitgebouwd tot een grote en nog gezelligere praktijk en vanaf December 2014 is Marjanne, een hele lieve assistent/collega ons team komen versterken.

In juli 2012 hebben mijn man en ik ons eerste wondertje gekregen NIANNE. Nianne is een prachtig, stoer en ondernemend meisje van alweer drie jaar oud, in April is ze een grote trotse zus geworden van haar broertje Daley een lief stoer knuffelkontje. Tussen al het speelgoed en kinderen liep ook onze trouwe viervoeter Kayra een Engelse buldog en ons konijn Nijn. 

Ik ben aanwezig op dinsdagmiddag en vrijdag de hele dag en kunt u bij mij terecht voor het afhalen van herhalingsrecepten, dieetvoer, vlooien/ ontwormingsmiddelen, het puppyconsultatiebureau en met vele andere vragen. Tevens ben ik nog druk bezig met het volgen van diverse nascholingen op specialistisch gebied, die ik met veel plezier en interesse volg. Zo ontstaat er een leuke mix van praktijk en theorie. Ondertussen heb ik de volgende nascholingen met succes afgerond: anesthesie beginners, anesthesie gevorderde, anesthesie monitoring en infuus/sondevoeding toedienen. Ook over voeding kan ik u uitgebreid adviseren.