Paraveterinair Linda de Ruiter

Paraveterinair Linda de Ruiter

Mijn naam is Linda de Ruiter, In 2004 heb ik op het Groenhorstcollege de opleiding tot dierenverzorging afgerond, daarna ben ik in diverse dierenwinkels werkzaam geweest. In 2008 ben ik werkzaam geweest bij dierenspeciaalzaak Kloezeman in Garderen , waar Anne als zelfstandig dierenarts werkzaam was en praktijk hield. Op mijn vrije dag ging ik haar dan zoveel mogelijk assisteren. Vanaf Oktober 2011 ben in volledig bij Anne komen werken. Sindien is de praktijk uitgegroeid tot een volwaardige praktijk waar we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaan met ons gezellige en gemotiveerde team.

Ondertussen ben ik samen met mijn man trotse ouders van Nianne en Daley en hebben we een levende knuffelbeer Maloe, 2 konijnen Wortel en Stamper en een Cavia Billy.       

Ik ben elke dag aanwezig op de pratkijk en sta ik voor u klaar voor het afhalen van herhalingsrecepten, dieetvoer, vlooien/ ontwormingsmiddelen, het puppyconsultatiebureau en met vele andere vragen. Tevens ben ik nog druk bezig met het volgen van diverse nascholingen op specialistisch gebied, die ik met veel plezier en interesse volg. Zo ontstaat er een leuke mix van praktijk en theorie. Ondertussen heb ik de volgende nascholingen met succes afgerond: anesthesie beginners, anesthesie gevorderde, anesthesie monitoring en infuus/sondevoeding toedienen. Ook over voeding kan ik u uitgebreid adviseren.