Dierenarts Anne Schreurs

Dierenarts Anne Schreurs

Dierenartspraktijk Anne Schreurs is een begrip geworden in de grote omgeving van Uddel. Door onze deskundigheid en betrokkenheid is er een praktijk ontstaan in hartje Uddel, die uitgegroeid is tot een prachtige kliniek met alle expertise in huis. We werken met een zeer gemotiveerd en gespecialiseerd team waar ondertussen vele mensen met hun huisdier hun weg naartoe hebben gevonden.

De praktijk heeft in 10 jaar tijd een groei doorgemaakt door te blijven investeren in kennis en equipment, waardoor er vele behandelingen mogelijk zijn geworden in de praktijk.

Als kind droomde ik er niet van zoals vele collega's om dierenarts te worden, maar ik wilde wel graag chirurg worden.Thuis hadden we geen huisdieren en ik wilde heel graag een hond,echter mijn ouders hadden niet de financiële middelen om een eventueel dierenartsbezoek te betalen.

Na eerst een studie als lerares lichamelijke opvoeding kwam eigenlijk de passie voor hond en chirurgie boven drijven. Ik besloot een tweede studie te doen en wel diergeneeskunde en al snel kwam ook mijn eerste hond Tijdens mijn studie diergeneeskunde heeft die heel wat studie uren naast me gelegen.
Eenmaal afgestudeerd wilde ik eerst ervaring opdoen en na 6 jaar loondienst in een tweetal dierenartspraktijken, ben ik voor mezelf begonnen. Eerst in Garderen en daarna bij huis in Uddel. Hier zijn in de loop der jaren een aantal uitbreidingen geweest en nu staat er een mooi geoutilleerde praktijk met een vakkundig team voor u klaar. Aandachtsgebieden zijn nog altijd chirurgie en goede eerstelijns diergeneeskunde voor een betaalbare prijs!
En ondertussen zijn er 3 honden en een lieve man bij gekomen....

Graag tot ziens

Anne