Gastenboek

02 Oct 2017 17:06 adelien de bruin schreef:

Bedankt allemaal! Ik zelf vond dierenarts altijd en eng en mijn kat lola helemaal. Maar tot nu toe doet lola het goed bij de dierenarts dankzij jullie. Ik voel me altijd erg welkom.

03 Mar 2017 15:12 Janna schreef:

Anne, dank je wel voor alle liefdevolle verzorging van mijn Duitse herder Eva. Zonder jouw inbreng en van het team had ze haar 15e zeker niet gehaald. Vandaag kon het niet langer en heb je in alle rust en met alle liefde haar een waardig afscheid gegeven. Ook dat hoort erbij. Dank voor alles, ook namens mijn zoon.

09 Sep 2016 16:46 Tineke Tibboel schreef:

Ik mag uiteraard de assistenten niet vergeten. Het hele team is geweldig. :-)

09 Sep 2016 14:04 Tineke Tibboel schreef:

Nog nooit zo'n fijne dierenarts gehad als Anne. Reëel, praktisch, maar zoveel liefde voor mens en dier!!

20 Aug 2016 10:49 Vanessa Vermeulen schreef:

In noodgevallen zie toch heel snel of het allemaal goed voelt, en dat is zeker bij onze hond Max die met spoed op haar vrije dag meteen mocht komen, Ik vind Anne echt een kanjer zo lief voor de dieren en zeer kundig. was spannend de eerste dagen, maar gelukkig dankzij de alert en kundig handelen van het hele team gaat het weer beter met Max. Zeker een aanrader, Anne en haar team hebben echt hart voor je dier!

16 Jul 2016 10:46 Judith schreef:

Onwijs blij met anne en haar team! Staat altijd deskundig klaar voor al mijn dieren, en denkt onwijs mee in de kosten! Is voor mij dubbel en dwars de moeite waard om elke keer vanuit harderwijk te rijden naar de mooie praktijk in Uddel.

01 Jun 2016 20:04 gerda parson schreef:

We hebben vandaag weer een bezoekje gebracht aan Anne want onze Layka moest haar jaarlijkse prik ,daar hebben wij een ritje van uit Haarlem wel voor over onze Layka voelt zich op haar gemak in de praktijk van Annen en haar team.😊

13 Apr 2016 09:23 Mary Moerman schreef:

Hele fijne dierenarts en assistenten die echt tijd, aandacht en liefde hebben voor de dieren. Luca en Bente zijn altijd op hun gemak bij Anne en haar team. ( ze krijgen ook altijd wat lekkers :-) )

13 Nov 2015 23:16 an ivonne sonja ruud en hond kimi en kat daan schreef:

Een praktijk die voelt als thuiskomen,zijn in de loop der tijd in diverse praktijken geweest ivm verhuizen of niet echt het goede gevoel, hier bij anne valt alles op z, n plaats, echte liefde voor het dier, duidelijkheid en aandacht voor vragen, met duidelijk antwoord, echt een aanrader deze dierenarts en medewerkersters.

28 Oct 2015 13:34 Rita van de Kamp schreef:

Anne en haar team is voor ons onmisbaar geworden als kundige artsen waar we regelmatig gebruik van maken,de extra service dmv. even `savonds een app hoe het met de dieren gaat of bezoekje van een van het team kunnen wij enorm waarderen in dit super team v dierenartsen , we hopen nog heeeel lang van deze super service te mogen genieten , groet van de hele roedel !!!

24 Aug 2015 14:40 Laurens schreef:

Via Anne een opvang poedeltje gekregen, die
Anne weigerde in te laten slapen. Mede door de geweldige medische begeleiding gaat het weer goed met hem en zorgen we voor een fijne oude dag voor hem. Anne bedankt voor de goede zorgen en je hulp.

19 Aug 2015 18:19 dirk schreef:

bedankt voor de behandeling van mijn duif

13 Aug 2015 14:14 Bas schreef:

Super geholpen bij het ontwormen van mijn hond

15 Jul 2015 21:46 Tineke Tibboel schreef:

Vandaag met mijn vriendje Moppie een bezoekje gebracht voor de jaarlijkse enting. Voor Mop best een vervelend reisje van Ermelo naar Uddel. Maar ik heb het er graag voor over. De Dierenartsenpraktijk van Anne Schreurs geeft je altijd het gevoel welkom te z

24 Jun 2015 18:27 Jo Diks schreef:

Zeer fijne, kundige en enthousiaste dierenarts, die heel goed voor de dieren is, oprecht met je meedenkt en waar je je snel bij op je gemak voelt!! De praktijk is bovendien prachtig en de medewerkers zijn super aardig en behulpzaam!! Een aanrader!!

Teken het gastenboek

Plaats reactie