Introductie

Introductie

De praktijk heeft een aantal grote veranderingen doorgemaakt vergeleken waar Anne Schreurs mee is begonnen. Anne is met een kleine praktijk in Garderen begonnen, maar al gauw werd het klantenbestand te groot om daar de praktijk te blijven houden.

 

Verhuizing naar Uddel

 

In 2009 is Anne begonnen met een fraaie praktijk in Uddel, bestemd voor kleine huisdieren, van parkiet tot en met uw grote viervoeter. Hier kreeg ze in 2011 hulp van Linda de Ruiter die haar kwam assisteren. Maar in de zomer van 2014 merkten we dat dankzij de goede mond op mond reclame, we ook uit deze ruimte groeiden en is de praktijk verbouwd.

 

Uitbreidingen in pand en team

 

In januari 2015 is een tweede assistente ons team komen versterken, Marjanne Zalmstra. Daarnaast is de opname erg uitgebreid, waardoor patiënten bij langere behandeling en zorg, comfortabel kunnen blijven overnachten. Deze intensieve zorg is mede mogelijk doordat de praktijk achter het woonhuis is gebouwd, en we dus 24 uur per dag toezicht kunnen houden en medische zorg kunnen leveren.

Sinds januari 2017 hebben we besloten, door de enorme vraag, ons team uit te breiden met een dierenarts: Susanne van Duijne. Zij kan ook veterinaire zorg verrichten aan paarden. 

In 2018 is de praktijk weer verbouwd waardoor we een tweede spreekkamer, een laboratorium en een röntgenkamer erbij hebben gekregen. 

Marjanne heeft ons in september 2019 helaas verlaten voor haar roeping in de humane zorg. Christine van de Ven neemt met veel enthousiasme haar taken over. Naast dat we inmiddels veel 'in huis' kunnen uitvoeren (bloedonderzoek, echo, röntgen) heeft ook de nieuwe dierenarts Marije van de Vlist een mooie aanvulling op de reguliere veterinaire zorg. Ze heeft namelijk verder gestudeerd tot veterinair acupuncturist en Chinese kruidengeneeskundige. 

Francisca heeft ons in 2019 verlaten omdat ze een mooie boerderij (wat te ver) heeft weten te bemachtigen, we wensen haar daar veel geluk!

We houden het voorlopig bij Linda en Christine als assistentes. Een paar keer per jaar zullen er ook stagiares te vinden zijn die we graag helpen met de opleiding. 

 

Hoge kwalitatieve zorg

 

Nu zijn we met drie dierenartsen en twee paraveterinairen. We blijven een klein team zodat u altijd een bekend gezicht ziet en we u en uw dier op een persoonlijke manier kunnen helpen. Het team van dierenartspraktijk Anne Schreurs staat bekend om toewijding, vriendelijkheid en hoge kwalitatieve zorg.

Nunspeet

Sinds mei 2020 zijn we ook in Agro Tuin en Dier (Molenweg 91, Nunspeet) aanwezig voor afspraken op dinsdagmiddag en donderdagochtend. Wij hebben daar een praktijkruimte.  Voor een afspraak kunt u bellen naar de praktijk in Uddel (0577-401777) of naar Agro Tuin en Dier  (0341-252356).