Introductie

Introductie

De praktijk heeft een aantal grote veranderingen doorgemaakt de laatste jaren. Ik ben begonnen in een klein praktijkje in Garderen, maar al gauw werd het klantenbestand te groot om daar praktijk te blijven houden.

In 2009 ben ik begonnen met een fraaie praktijk in Uddel, bestemd voor kleine huisdieren, van parkiet tot en met uw grote viervoeter. Hier kreeg ik in 2011 hulp van Linda de Ruiter die mij kwam assisteren. Maar in de zomer van 2014 merkten we dat dankzij de goede mond op mond reclame, we ook uit deze ruimte groeiden.

Hoge kwalitatieve zorg

We hebben toen besloten om uit te gaan breiden zodat we nog meer klanten van dienst kunnen zijn die aandacht en zorg voor hun huisdier waarderen. Het team van dierenartspraktijk Anne Schreurs staat bekend om toewijding, vriendelijkheid en hoge kwalitatieve zorg.

In onze nieuwe praktijk kunnen wij u nog meer van dienst zijn. In januari 2015 is een tweede assistente ons team komen versterken, Marianne Zalmstra. Daarnaast is de opname erg uitgebreid, waardoor patiënten bij langere behandeling en zorg, comfortabel kunnen blijven overnachten. Deze intensieve zorg is mede mogelijk doordat de praktijk achter het woonhuis is gebouwd, en we dus 24 uur per dag toezicht kunnen houden en medische zorg kunnen leveren.

Sinds januari 2017 hebben we besloten, door de enorme vraag, ons team uit te breiden met een paardendierenarts: Susanne van Duijne. Zij zal in eerste instantie de zorg voor uw paard op zich nemen en heeft daarbij als specialisatie paardengebitten. 


Voor Mijn Dier