Introductie

Introductie

De praktijk heeft een aantal grote veranderingen doorgemaakt vergeleken waar Anne Schreurs mee is begonnen. Anne is met een kleine praktijk in Garderen begonnen, maar al gauw werd het klantenbestand te groot om daar de praktijk te blijven houden.

Verhuizing naar Uddel

In 2009 is Anne begonnen met een fraaie praktijk in Uddel, bestemd voor kleine huisdieren, van parkiet tot en met uw grote viervoeter. Hier kreeg ze in 2011 hulp van Linda de Ruiter die haar kwam assisteren. Maar in de zomer van 2014 merkten we dat dankzij de goede mond op mond reclame, we ook uit deze ruimte groeiden en is de praktijk verbouwd.

Uitbreidingen in pand en team

Na 2014 is de praktijk alleen maar gegroeid in team en patiënten. We zijn nu met drie dierenartsen: Anne, Marije en Susanne. We worden geholpen door twee assistenten: Linda en Karin. Iedereen heeft een interesse gebied, maar samen helpen we u graag verder met goede veterinaire zorg zoals preventieve zorg, opnames en operaties voor uw huisdier.  Marije kan naast de reguliere zorg ook accupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde. Susanne komt voor paarden aan huis voor eerstelijns zorg.

Hoge kwalitatieve zorg

Nu zijn we met drie dierenartsen en twee paraveterinairen. We blijven een klein team zodat u altijd een bekend gezicht ziet en we u en uw dier op een persoonlijke manier kunnen helpen. Het team van dierenartspraktijk Anne Schreurs staat bekend om toewijding, vriendelijkheid en hoge kwalitatieve zorg. We hebben digitale röntgen, bloedapperatuur, echo, anaesthesie apparatuur in huis. 

Nunspeet

Sinds mei 2020 zijn we ook in Agro Tuin en Dier (Molenweg 91, Nunspeet) aanwezig voor afspraken op dinsdagmiddag en donderdagochtend. Wij hebben daar een praktijkruimte.  Voor een afspraak kunt u bellen naar de praktijk in Uddel (0577-401777) of naar Agro Tuin en Dier  (0341-252356).